Beszámoló a Sas-KeReT online vasárnapi alkalmakról

A járványhelyzet mindenkinek nehéz,de a technikának köszönhetően nem kell hónapokra elszakadni egymástól. Kihasználva az online tér adta lehetőségeket a Sas/KERET gyermekei és részt vehetnek vasárnapról vasárnapra igei alkalmakon.
Az istentiszteletünk 10 órakor kezdődik élő,online formában. Mivel élő alkalom, később nem nézhető vissza,ezért bátorítjuk a gyerekeket,hogy csatlakozzanak és töltsünk együtt egy órát Isten Igéjével.
A gyerekek hűsége példaértékű, lelkesek és beszédesek. Az igei üzenetet megpróbáljuk mindig az ő “nyelvükön” megfogalmazni és saját élethelyzetükre alkalmazni. Az online térnek vannak hátrányai is: nem tudjuk igazán megélni a közösséget,sokszor a technika is ellenünk van, de hűséggel és odaadással próbálunk jelen lenni minden alkalommal. Jó megtapasztalni,hogy a gyerekek milyen mély gondolatokat fogalmaznak meg. Hogy saját véleményük van,amit mernek vállalni,sőt sokszor egymást tanítják. Jó látni mikor megértenek egy-egy igeszakaszt, jó a visszajelzéseket olvasni/hallani a szülőktől. Sokat segítenek ezzel is a gyermekek.
 
Alkalmaink nyitottak,szeretettel várunk mindenkit (nem csak gyülekezeti tagok csatlakozhatnak,jöhetnek osztálytársak,barátok,bárki aki kedvet érez)!
 
Szeretettel
Sas/KERET szolgálók csapata nevében Suga-Szurdi Nóra

Vélemény, hozzászólás?