Indul az év a Házi Biblia Körökben

Indul az év a Házi Biblia Körökben!
(Bornai Kamilla beszámolója)
 
Örömmel adunk róla hírt, hogy január 18-án pénteken újra találkoztak a Házi Biblia Körök vezetői. Decemberben a végére értünk az előző, nagyobb lélegzetű témánknak, Péter apostol levelének, életének és gondolatainak tanulmányozása jó választásnak bizonyult. Hisszük, hogy Isten segítségével találtuk meg annak idején éppen őt. 
Imádkozva, beszélgetve, együtt gondolkodva kerestük most is a választ arra a kérdésre, hogy mi legyen a beszélgetéseink tematikája a következő időszakban. A találkozó sarokpontja az a megállapítás volt, hogy itt a cél nem pusztán a bibliai ismereteink bővítése. A Házi Biblia Kör nem bibliaiskola, és nem is amatőr teológiai önképzőkör: a cél az, hogy Istenről és saját magunkról tanulhassunk minél többet a bibliai történeteken keresztül. 
Meg vagyok győződve róla, hogy a lelkiismeretes együtt gondolkodás és az imádság újra olyan témát hozott elénk, ami maximálisan alkalmas lesz erre: a következő időszakban Dávid király életéről, személyéről beszélgetünk majd a bibliakörökben.
Új téma kezdődik: ez jó alkalom lehet annak, aki újonnan szeretne bekapcsolódni valamelyik bibliakörbe.
 
Aki csatlakozni szeretne, keresse Janiné Gabriellát a következő e-mail címen: gabijanine@gmail.com . 
 
6 csoportunk:
  1. Hajdú-Bornai Csoport (hétfőnként – két hetente)
  2. Lídia Csoport (keddenként – két hetente)
  3. Csordás Csoport (szombatonként – két hetente)
  4. Kelemen-Elbe Csoport (vasárnaponként – két hetente)
  5. Soltész Csoport (vasárnaponként – két hetente)
  6. Ecseri Csoport (csütörtökönként – két hetente)
 

Vélemény, hozzászólás?