Lelkipásztori levél, 2020.03.20. (Sóskuti Zoltán)

Kedves Testvérek!
 
Ma felvettem Templomunkban a vasárnapi Istentiszteletet. Fura volt, de remélem, mégis ad majd vasárnap 10 órakor valamicske lelki jót! Igyekeztem benne összefoglalni, amit Isten előtt állva a válság bennem elindított, amire az Ige tanított. Az Olvasmány: Jeremiás Siralmai 1,1-18, az Alapige pedig: Jeremiás Sirlamai 3,17-26.
 
Keresek olyanokat, akik 5-10 embernek kivinnék (bedobnák) a litlapokat VASÁRNAP a jakabi értelemben vett Istentiszteletként, mondjuk legkésőbb délutánig. A listát online tudom elküldeni. El kellene jönni a lapokért, mert itt vannak már nálam a Parókián, a kerítésen kiadom.:)
(Azóta a csapat felállt és szolgál. Hála érte!)
A múlt hetit postán elküldtük a körlevéllel együtt (köszönet ezért a Pecsuk-házaspárnak!), sajnos még nem értek oda a posta sebessége nem a régi…
 
A Napi Zsoltáros Gondolatok rovatot továbbra is írjuk Lilivel, Bogival és Esztivel.
Mi is keressünk telefonon, mailben a Testvéreket, minket is lehet bátran kereseni!
Lesznek majd más dolgok is mellé, ne maradjunk lelkiek nélkül – bár a Net tele van különféle lelki dolgokkal, éljünk vele.
 
DE! Olvassunk könyvet, sétáljunk, legyünk családunkkal vagy egyedülállókként telefonon, cseten beszélgetssünk másokkal! Legfőképpen pedig legyünk CSENDBEN sokat Istennel!
 
Szeretettel gondolva KÖZÖSSÉGÜNKRE,
sóskuti zoltán lp.

Vélemény, hozzászólás?