Urnaterem


Az Urnaterem látogatásának rendje 2021. augusztustól
VASÁRNAP 800-1200
kedd 1500-1800 (aug. 17-től)
szerda 15.00-18.00 között lehet látogatni a temetőt.

 

Urnatermi ügyintézés:
kedd 15.00-18.00 (aug. 17-től) és szerda 15.00-18.00
 ó között

Részletes tájékoztatók az Urnatemető fül alatt.

Tisztelt Hozzátartozók !

technikai infó és kérés

A ‘DIGI” változásokról a 2024. márciusi internetes hírekből értesültem. Az alábbi, különböző végződésű kiszolgálókhoz tartozó e-mail címek tűnnek el örökre:

@digikabel.hu, @hdsnet.hu @invitel.hu, @fibermail.hu @vnet.hu, @globonet.hu, @euroweb.hu, @eol.hu, @dunaweb.hu, @anet.hu, @profinter.hu vagy @kulturnet.hu.

Kérem, hogy akinek ilyen e-mail fiókja van, mielőbb értesítsen az új e-mail címéről a további kapcsolattartás céljából.

Köszönettel.
Áldás, Békesség !

Szabó Zsuzsa ü.i.
szzsueva@gmail.com

Tisztelt Hozzátartozók !

Amennyiben az ügyintézőnk által küldött e-maileket nem kapják meg, kérjük, ellenőrizzék levelezőrendszerük levélszemét mappáját. Probléma esetén kérjük, forduljanak ügyintézőnkhöz.
Egyúttal kérjük a lakcím-, telefonszám- illetve e-mail cím változást is jelentsék be a pontos kapcsolat tartáshoz. Sajnos több címről visszadobja a levelező az üzenetet, esetenként közli, hogy megtelt a címzett postaládája, így nem tudjuk elérni a Hozzátartozót az aktuális információval. Címlistánkról való leiratkozáshoz, kérjük írjanak ügyintézőnknek. Köszönjük együttműködésüket !

Áldás, Békesség !
Szabó Zsuzsa ü.i.
​mail szzsueva@gmail.com


Tisztelt Hozzátartozók !

Kérjük szabályaink betartását (Lásd Altemplomi Urnatemetőnk Rendje).
A sírok díszítése: tisztelettel kérjük, hogy vegyék figyelembe a fedlap méretét és csak kisebb virágot vagy urnakoszorút (gyertyagyűrűt) helyezzenek oda, lecserélve a már hervadt és díszét vesztett korábbiakat.

Kérjük, hogy urnakoszorút NE tegyenek a csavarra (oldalt), mert akadályozza a temetést a szomszédos sírokba. Kisméretű urnakoszorú elhelyezéséhez koszorúkampó rendelhető az ügyeleti időben ügyintézőnknél

Más családok kegyeleti érzéseit sértik azzal, ha a szomszédos sírokra is átnyúlnak az Önök által hozott díszítések. Kérjük, hogy a szalagokat vigyék el a fedlapokról, azokat nem tudjuk a továbbiakban megőrizni (beteltek a szalagtartók).

Kegyeleti szempontból kérjük, hogy a szomszédos sírokra NE tegyenek semmiféle díszítést.

Sajnos, sok az elhanyagolt sír. Kérjük a sírok rendszeres gondozását, ez a T. Hozzátartozók feladata. Egyházközségünk, mint az urnatemető fenntartója üzemelteti a temetőt, de a sírokhoz nem nyúlhatunk, csak a temetések alkalmával.

Kérjük, ne hozzanak már több művirágot, sajnos, nem tudjuk elhelyezni. Kérjük a kegytárgyak mellőzését, és az itt felejtett kegytárgyakat szíveskedjenek elvinni.

Kérjük, hogy a temetésre és látogatás alkalmával csak egy-egy szál élő virágot hozzanak az egyházközség által biztosított közös vázákba.

Környezetvédelmi szempontból kérjük, szíveskedjenek a kihelyezett “lombzsákba” gyűjteni a hervadt virágokat tekintve, hogy a kertgondozó gyülekezeti tagjaink komposztálják a kerti zöldhulladékot. Kérjük, hogy lombzsákba csak zöld hulladék kerüljön, egyéb szemét elhelyezésére használják a szemetest.

Őrizzük meg együtt temetőnk kulturált, rendezett állapotát !

Szíves megértésüket, együttműködésüket kérve

Tisztelettel: Szabó Zsuzsa ü.i.