Gyülekezeti Társasjáték Est – 03.16. csütörtök 18.00

“A társasjátékozás az egyik legjobb minőségi idő, amit másokkal tölthetsz. A generációs különbségek megszűnnek létezni, hisz a nagyszülőket egy asztalhoz ülteti gyermekeikkel, és unokáikkal. A társasjátékozás azért is remek választás, mert ezt az időt megoszthatjátok egymással, ami a kapcsolatokat szorosabbá, az együtt töltött időt értékesebbé teszi. Úgy érzed, hogy a felnőtteknek már nem való a társasjátékozás? – egy érdekesség: a felnőttek számára készült társasjátékok száma közel meghaladja a gyermekek számára fejlesztett darabokét.

Ismerj meg, és próbálj ki izgalmas, szórakoztató, kivételes társasjátékokat! A gyerekjátékoktól a családi és party játékok sokaságán át a legkomolyabb stratégiai játékokig mindenki megtalálhatja, mivel játszana szívesen.”

Ezt az AJÁNLÓT Somogyi István, új közösségi tagunk írta, kezdeményezésére TÁRSASJÁTÉKOZÓS ALKALMAT hirdetünk meg, melynek “játékmesteri” feladatát örmmel vállalta. Családjával nagyon szeret együtt játszani, rengeteg egyszerűbb és komolyabb társasjátékot ismer, sokféle játékkal rendelkezik. Mindezt szívesen osztja meg velünk, ezért próbaképpen hirdetjük meg ezt az alkalmat. A covid időszak bizony sokunkban kissé “kiölte” a közösségi alkalmak, találkozások utáni vágyat, hátha egy ilyenfajta találkozás is segít, még inkább kapcsolódni Gyülekezetünk tagjaihoz. 

ELSŐ ALKALOM: 2023.03.16. csütörtök 18.00

Sóskuti Zoltán lp.

 

kép forrása: Pixabay free

Vélemény, hozzászólás?