Napközis hittantábor

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!
 
Örömmel hirdetjük, hogy, ha Isten is megsegít,  idén is lesz napközis hittantábor gyülekezetünkben .
 
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, és mert örülnénk, ha mindenki velünk táborozhatna, aki szeretne, idén két tábort szervezünk.
Íme a tudnivalók:
 
Időpontja: 
1. turnus: 2024. június 24 – 28. 8 – 16 óráig
2. turnus: 2024. július 1 – 5. 8 – 16 óráig

Helye: 1173 Budapest, Pesti út 31. a Budapest-Rákoskeresztúri Református Egyházközség temploma és templomkertje.

Korosztály: Iskolába készülő nagycsoportos (min. 6 éves) ovistól 6. osztályt végzett tanulóig.
 
FONTOS! Egy gyermeket csak egy táborba tudunk fogadni.
 
Ár: Szeretnénk, ha a tábor mindenki számára elérhető lenne, ezért gyülekezetünk támogatásával az alapára 25.000 Ft. Ez egy kedvezményesen megállapított ár, hiszen az egy gyerekre jutó önköltség 35.000 Ft. Az ár tartalmazza a napi 4x-i étkezést (reggeli, kicsi tízórai, ebéd, uzsonna) és az összes program költségét. A táborban szolgáló munkatársak önkéntesként vesznek részt a táboroztatásban.
Ennek megfelelően arra is lehetőség van, és kérjük is, hogy aki megengedheti magának, ne csak a 25.000 Ft-ot fizesse be, hanem azon felül, amennyit még rá tud szánni.
 
Táborunk hittantábor, ezért minden délelőtt közösen egy bibliai történettel ismerkedünk meg, énekelünk, majd korosztályos csoportokban beszélgetéssel, játékokkal feldolgozzuk a történetet. Ebéd után délutáni programokkal készülünk. A szerdai napon, terveink szerint, egy külső helyszínen zajlik majd a tábor, azaz egész nap kirándulunk. A hét folyamán több napon is lesz lehetőség elmenni biciklizni a környékbeli kerékpárutakon. Ehhez a programhoz saját biciklire lesz szükség. Ha valaki ott szeretné hagyni a bringáját több napra, erre az esetre azt tudjuk mondani, hogy, sajnos, nincs lehetőségünk elzárni azokat, csak a templomkertben lehet lelakatolni. De nem tudunk felelősséget vállalni értük. A biciklizés nem kötelező, mindig lesz mellette alternatív program.
 
Jelentkezés: A regisztrációs űrlap kitöltésével, mely ezen a linken található és február 19-én 17 órakor nyílik meg, és 5000 Ft befizetésével válik véglegessé, melyet kérünk, hogy minél hamarabb tegyenek meg a hely biztosítása érdekében.
(A befizetést a gyermek nevével és a turnus megjelölésével ellátva szeretnénk kérni Oláh-Nagy Anitánál, Sebőkné Babos Boglárkánál, a hitoktatóknál vagy a gyermek-Istentisztelet tartóinál. Köszönjük szépen!) 
 
Kérdés esetén, kérjük, hogy forduljanak a táborvezetőkhöz!
1. turnus: Oláh-Nagy Anita, anita.o.nagy@gmail.com
2. turnus: Sebőkné Babos Boglárka, babosboglarka@gmail.com 
 
Várva a gyerekekkel a közös táborozást
áldást, békességet kívánunk:
A tábor szervező csapata
 
Regisztrációs űrlap linkje még egyszer:  link

Vélemény, hozzászólás?